Reviews

Reviews

U bent op zoek naar iemand die u kan adviseren bij fiscale vraagstukken, die uw administratie gaat voeren of uw belastingaangifte gaat doen. Dan kan het van belang zijn wat de ervaring is van mijn klanten. Hieronder vindt u een selectie.

“Irina heeft ons de afgelopen jaren ontzettend goed geholpen met het verzorgen van onze belastingaangiftes en voorlopige teruggaven. Ze is kundig, op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, informeert en communiceert proactief en reageert altijd snel op vragen of berichten. Door Irina haar kennis van zaken zijn wij volledig ontzorgd voor de belastingaangiftes en hebben wij voordeel behaald doordat zij vanuit ons fiscaal partnerschap de verdeling van aftrekposten wist te optimaliseren. Ik raad Irina ten zeerste aan!”

Leon Emmen en Jony Ferket

Irina Kroeze kon mij op korte termijn helpen met het juist invullen van een zogenaamd F-formulier na overlijden familielid. Gezamenlijk op haar kantoor alle juiste informatie kunnen vinden en met enige uitleg ter verduidelijking het formulier kunnen vullen. Zeer tevreden over de snelle, rustige en professionele aanpak/ hulp.

Frank van Rooij

Wij maken sinds enkele jaren gebruik van de expertise van inkomenshulp Irina Kroeze. Goed advies, alles wordt adequaat uitgezocht, waar wij erg blij mee zijn.

Op verzoek anoniem geplaatst

Heb je nog vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op